TÖRÖLVE!!! – Thermacell szúnyogriasztó csoportos vásárlás

Thermacell borítókép

Thermacell szúnyogriasztó kedvezménnyel!

 

TÖRÖLVE! TÖRÖLVE! TÖRÖLVE! TÖRÖLVE! TÖRÖLVE! TÖRÖLVE!

Sajnos a forgalmazó rendelését a gyártó nem tudja időleges készlethiány miatt kiszolgálni, ezért a csoportos vásárlást zárnom kellett! Készüléket limitált darabszámban találtok a boltban, de utántöltőből már abszolút nem lehet rendelni bizonytalan ideig az irtózatosan megnövekedett kereslet miatt. Ez nem csak minket, teljes Közép-Európát érintő probléma, aki már használ ilyen eszközt annak javaslom azonnal tankoljon fel lapkából ahol még van maradék árukészlet!
Sajnálom, hogy ilyen hamar véget is ért eredménytelenül ez a közös vásárlás, a forgalmazónak pedig köszönöm, hogy ezt még időben jelezte felém, amint a rendelését visszadobták! 🙁

TÖRÖLVE! TÖRÖLVE! TÖRÖLVE! TÖRÖLVE! TÖRÖLVE! TÖRÖLVE!

 

Kedves mindenki!

FB-on vetődött fel, hogy esetleg lenne igény csoportos vásárlásra a Thermacell szúnyog riasztó kütyüjére.

Előre leszögezném, hogy a terméket nem ismerem, de mióta láttam hogyan működik izgat, ezért én is szívesen kipróbálnám. Elég sok pozitív valós visszajelzésről lehet olvasni, most kifejezetten nem a reklámokra és egyéb marketing anyagokra gondolok, hanem valós felhasználói véleményekre.

Thermacell mosquito

Mi is ez?

A termék nem túrázási kellék, hanem kifejezetten szélcsendes időben egy helyen, gyártói leírás szerint 21nm-nyi területen tartja távol a vérszívókat szabad térben is! Visszajelzések alapján kb. 5 méteres körben valóban működik. Egy speciális anyaggal átitatott lapkát gázlánggal melegít fel, abból kerül a környezetünkbe az anyag, ami távol fogja tartani a vérszívókat (vámpírokat csak 40% hatásfokkal, kiegészítő fokhagyma fonat használata erősen javasolt! 😀 ).

Thermacell készülékek 1

1 lapka 4 órán át működik. Ha nincs rá szükség akkor kikapcsolod, majd máskor folytatod a használatát. Onnan látni, hogy kifogyott, ha elfelejtetted az időt mérni, hogy megint jönnek a szúnyogok. Az alapcsomag 3 lapkát (3 x 4 óra) és egy gázpatront tartalmaz, ami 12 órás működést biztosít.
Létezik kis kemping palackra szerelhető
változat, ehhez csak lapkát árulnak külön 6 darabos és 12 darabos csomagban, illetve a szettekhez is lehet kapni 12 és 30 lapkás csomagot amik a szükséges mennyiségű patront is tartalmazzák a működéshez. Létezik vadászoknak speciális csomag 12 lapkával, ami állítólag az emberszagot semlegesíti, így a vad nem menekül el kedvezőtlen széljárás esetén sem.

Thermacell készülékek 2

Létezik egyszerű, ütésálló, lámpával egybeépített változat is, bizony, én ez utóbbira hajtok. Maximalisták vehetnek akár 1500 nm területre mentességet ígérő elektromos szúnyogcsapdát is, olyan is van a kínálatban!

Hol használható eredményesen?

Horgászatnál, vadászlesen, táborhelyen, kempingezésnél, nyaralóban, csillagok figyelése közben, teraszon, kerti sütögetésnél. Én elsősorban ez utóbbi kettő helyen tervezem használatát, mivel már a városban is elég sok a szúnyog.

Thermacell készülékek 3

A számok:

Mivel a forgalmazót ismerem, ezért gondoltam, hogy ha többen összefogunk akkor biztosan ad szabad szemmel is látható kedvezményt a termékre, még ha nem elemlámpa akkor is. Sajnos nem importőrei ennek a terméknek, de szerintem így is eredményesen sikerült megegyeznem velük.

Tehát a kedvezmény:
0-10 vásárló: nincs kedvezmény 🙁
10-15 vásárló: 8% kedvezmény
15-20 vásárló: 10% kedvezmény
20 vásárló felett 12% kedvezmény 🙂

Jelentkezés a csoportba:

Aki szeretne társulni, az ehhez a poszthoz írjon egy hozzászólást, ami tartalmazza a nicknevét és az email címét, valamint a termék teljes nevét amit EZEN az oldalon láthattok, illetve a darabszámot is!

A HOZZÁSZÓLÁSOK REJTVE MARADNAK, CSAK ÉN LÁTOM ŐKET!!! A KUPONT EGYESÉVEL FOGOM ELKÜLDENI MINDENKINEK AKI FELIRATKOZOTT, EZÉRT VALÓS, MŰKÖDŐ E-MAIL CÍMET ADJATOK MEG!!!

Példa:
Hozzászólás:
Thermacell kültéri szúnyogriasztó készülék – mini Lámpa – 1 darab
Név: WestBam
E-mail cím: [email protected]

Thermacell banner

A csapatgyűjtés ettől a pillanattól kezdődik és 2019.06.29. szombaton délig tart. Akik eddig feliratkoznak azok fognak pár napon belül kapni egy emailt, ami tartalmazza a kupont, amihez a forgalmazó beállítja a kedvezményt a létszám függvényében. Ehhez 1-2 napra biztosan szükségük lesz, de igyekezni fognak Ők is és én is! Ha a kuponok kimentek akkor ide is ki fogom írni a poszt aljára!

Nyomatékosan megkérnék mindenkit, hogy csak akkor iratkozzon fel a termékre, ha valóban meg is szeretné és fogja is vásárolni, akár a minimum 8% kedvezménnyel számolva! Gondolkodási időt adjatok magatoknak, legyetek szívesek nem üzenetben kérni a terméket, majd napokkal később újabb üzenetben visszalépni!
Az anonimitás és a személyes adatok védelme számomra fontosak, ezért a kupon kiküldése után minden a poszt alatt lévő rejtett üzenet visszafordíthatatlanul törlésre kerül, nem lesznek az email címek a továbbiakban tárolva!

A terméket személyesen a Leitz-Hungária Kft. mintaboltjában lehet átvenni, a 7. kerület Damjanich utca 11-15 szám alatt. Tipp: Ha autóval érkezel parkolj bent le, majd menj a boltba, vedd át a Thermacell terméket és utána menj be a Spar-ba egy hűsítő jégkrémért/üdítőért/bevásárlásra, így a parkolás ingyenes lesz! Ne felejtsd el magaddal vinni a parkolójegyet amit a pénztárnál fognak érvényesíteni!
Postázzák is a terméket ha a webshopban vásárolod és így szeretnéd átvenni, melynek plusz költségei vannak. Ezekről
ITT tájékozódhatsz.

Thermacell kemping banner

Számláló állása jelenleg:

1.

TÖRÖLVE!!! – Thermacell szúnyogriasztó csoportos vásárlás” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. nézegettem egy totál objektívnak tűnő review-t erről a rendszerről, és nem bizonyult túl hatékonynak, viszont minden egyéb ott prezentált metódus közül ez volt a leghatékonyabb. nem elűzte, csak megritkította a szúnyogokat, ami végülis eredmény, csak az ember nem ezt várná. egyébként ami nekem nagyon nem szimpatikus, az a gázos megoldás. valahogy az az érzése támad az embernek, hogy ha nagyon akarják, ezt meg lehetett volna oldani elektromosan is, cserélhető akkuval, tölthetőséggel, és akkor csak a (papír) lapka az állandó kiadás, amivel kevésbé szemetel az ember, mint a fém gázpatronokkal. ettől függetlenül kipróbálnám szívesen, lehet, hogy sort is kerítek rá, mert maga az eszköz tetszik, de ez a patronozás… érdekelne a gyártó álláspontja a kérdést illetően.

    1. Két élű dolog ez az akkumulátor, én például örültem neki, hogy nem árammal melegít, így kicsi a hibalehetőség, egy pót patron meg 12 órára elegendő gázt nyújt, szóval ha pót patron van velem akkor nagy baj nem érhet.
      A működésével kapcsolatban én is szkeptikus voltam, de olyan emberektől kaptam pozitív visszajelzést erre a termékre, akiknek a véleményére adok. Köztük több vadász is, márpedig ha valaki, akkor a vadász mindent megtesz a kényelme érdekében. Ha nekik jó, akkor nekem is jó.
      Mivel nem írtja a szúnyogot (szemben a vape és hasonló lapkás szobai cuccokkal) ezért valóban oda repülhet vérszívó, de a konkrét mennyiség aki megtámadna csak töredéke fog hozzád eljutni. Ha 30 percenként 1 csípésre tudja redukálni a jelenlegi percenként minimum 2 szúnyogcsípés mennyiségét, akkor szerintem már eredményes védekezésről beszélhetünk.
      A gyártót szerintem a profit jobban hajtja, mint az, hogy nekünk vevőknek jó legyen, egyértelműen a patronnal és a speciális lapkával is a későbbi folyamatos bevételt teremti meg magának.
      Jó pár év olcsó és kompromisszumos cuccok hajtása, próbálgatása után viszont ma már sokszor azt mondom, hogy inkább fizetek többet valamiért ami hibátlanul működik és várhatóan hosszú éveken keresztül, mint veszek meg negyed-ötöd áron hatszor annyi eszközt, aminek a fele biztosan a kukában vagy a szekrény mélyén landol, és a legjobb hatásfokkal működő is csak félmegoldást tud nyújtani. Számolatlan mennyiségben vettem elemlámpát-fejlámpát régebben, sok még a tesztig sem jutott el, mert olyan silány volt a minősége-működése, csak ez itt a blogon nem látszik, mert amint próbáltam és láttam, hogy kuka kategória már adtam is tovább, vagy ajándékoztam is el. Utána számolva sokszor a 10-20$-os félmegoldás helyett egy biztosan jól működő 60-100$-os eszköz megvétele gazdaságosabb lett volna, és akkor azonnal lett volna egy jó-használható eszközöm. Kicsit ezzel is így vagyok. Rászánom azt a 20e Ft-ot és ha kell akkor előveszem és tudom, hogy működni fog 🙂

  2. A Thermacel működik. Én gázost vettem, és a teraszt a szezonban tudtuk használni. Amúgy nem lehetett megmaradni kinn. Olvastam, hogy nem mindegy milyen palack van hozzá. Nekem Weber butan/propan keverék bevált.
    Üdv Csalanka

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .