Site icon Elemlámpa blog

Thermacell csoportos vásárlás v2.0 – LEZÁRVA!

Thermacell 2.0 banner

Idén ismét nekifutunk! Thermacell csoportos vásárlás 2.0! – LEZÁRVA!

Tavaly sajnos nem jött össze a Thermacell csoportos kedvezményes vásárlás, de idén sem adtam fel, végre sikerült dűlőre jutni a forgalmazóval, a készletek feltöltve, már csak egy kis összefogásra van szükség, hogy olcsóbban tudjunk vásárolni!

Miről is van szó?

Van ez a “csoda” termék, a Thermacell. Egy szúnyogriasztó kifejezetten kültéri használatra tervezve. Működéséhez nincs szükség áramra, mivel egy mini gázpalackról melegíti a ráhelyezett, speciális anyaggal átitatott lapkát. A lapka mással nem helyettesíthető, ellenben a készüléket kikapcsolva később is használható, nem kell eldobni, ha egyszer elindítottuk. A lapka darabja 4 órás üzemidőt ígér, míg egy kis gázpalack 12 óra üzemet bír ki.

Hatásos és bevált termék, google keresőben sok-sok tesztet találhattok magyar és egyéb nyelveken is, nagyjából egybehangzóan mindenki dicséri, mert működik. Persze felmerülhet a kérdés bennetek is, hogy valóban működik-e, vagy csak jó a termék promója, esetleg fizetett reklámokkal van-e tele az internet. Nekem is ez volt az egyik aggályom, mivel annyira nem olcsó, hogy kidobjam az árát egy hatástalan valamire, de több horgász és vadász ismerős akik gyakorlatban is használják terepen megerősítették: ez tényleg működik! Ennek örömére én már beszereztem a saját példányaimat, egyet a teraszra, ez fix helyen van és még lámpás funkció is került bele. Egy egyszerű “alap” készüléket pedig ha valamerre megyünk viszek magammal.

A csoportos vásárlást tavaly sokan vártátok, sajnos akkor nem jött össze a globálisan megnőtt igények miatt, hiánycikk lett minden szúnyogriasztó. Ne várjuk meg az újabb szúnyog inváziót, legyünk felkészültek és felszerelkezve, olcsóbban tárazzunk be az igazi szúnyogszezon előtt Thermacellből! A teljes termékkínálatot ITT tudod megnézni.

A kedvezmény:

Szerencsére elég rugalmas marad a forgalmazó, a tavaly megígért kedvezményt a vacak árfolyam ellenére idén is megkaphatjuk!

0-10 vásárló: nincs kedvezmény 🙁
10-15 vásárló: 8% kedvezmény 😕
15-20 vásárló: 10% kedvezmény 😐
20 vásárló felett 12% kedvezmény 🙂

FELIRATKOZÁS:

Az alábbi űrlapot töltsétek ki, és küldjétek vissza, ha szeretnétek hozzájutni a kedvezményhez. A kupont az itt megadott email címre fogom mindenkinek elküldeni, ezért figyeljetek arra, hogy pontosan legyen megadva! Az email címek a kupon kiküldése után törlésre kerülnek, azokat nem fogom a továbbiakban felhasználni és tárolni!

A jelentkezés lezárult, aki lemaradt az kimaradt!

Mi mást kell tenned?

Egyelőre semmit. A jelentkezési határidő 2020.06.21. vasárnap. Eddig kellene elérnünk a minimum 21 fő jelentkezőt. Én egy utántöltő maxi csomagot biztosan venni fogok itthonra, szóval már csak 20 további jelentkezőre van szükségünk! A poszt végét folyamatosan frissíteni fogom, ott nyomon tudjátok követni, hogy mennyi az aktuálisan elért kedvezmény.

Ugyan nem szokásom, de most kérek mindenkit, hogy amennyiben szeretné, hogy ismerősei is értesüljenek erről a lehetőségről, akkor a cikk alján található megosztás gombokat használva a saját idővonalán, vagy olyan csoportokban, ahol releváns lehet a termék (horgász, vadász, természetjáró, kemping, lakóautó, stb.) legyen kedves ossza meg, hogy mielőbb elérjük a végső célt, a 12%-ot! 🙂 

A kedvezmény jelenlegi mértéke:

12% 🙂

 

Még egyszer a jelentkezési határidő: 2020. 06. 21. vasárnap – lejárt!

Köszönöm mindenkinek aki csatlakozott!

Exit mobile version